DSC 0135 minEl proper divendres 14 de febrer celebrarem el tradicional Sopar dels Amics de Justícia i Pau, que convoquem un any més per tal de celebrar tot allò que ens uneix amb les persones associades, voluntàries, col·laborades o membres de les nostres comissions territorials i sectorials.

És gràcies a l’esforç i al suport de totes elles que Justícia i Pau duu a terme les seves activitats, però no només a elles va adreçat aquest esdeveniment festiu, que està obert a tothom.

Sota el títol "L'esperança com a camí de la pau", volem continuar ampliant la nostra xarxa i enfortir l’esperança que fa avançar la pau. És una bona oportunitat, doncs, per animar a participar-hi als amics i familiars que puguin tenir interès en donar suport a les nostres activitats!

Enguany aprofitarem per fer un reconeixement a les persones sòcies de Justícia i Pau amb més de trenta anys d’antiguitat, així com a altres persones que han destacat pel seu treball en el marc de l’entitat.

Us esperem en aquest acte que serà conduït per Manel Manonelles, membre de l’entitat. Animeu-vos-hi!

 

INFORMACIÓ

Dia: divendres 14 de febrer
Hora: 20 h
Lloc: Restaurant Can Palou
C. Montesa, 15, ESPLUGUES DE LLOBREGAT
(Metro L5 Sant Ildefons i TramBaix)

TIQUET DEL SOPAR (BUFFET LLIURE): 40 EUROS.
CAL INSCRIURE’S I FER EL PAGAMENT ABANS DEL 12 DE FEBRER.

Envieu un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé truqueu al 93 317 61 77 i feu una transferència de l’import al compte corrent: ES46 2100 3200 91 2500001851 fent constar el vostre nom en el concepte.

 

soparjip20 color page 0001