Logo Ajunament de BercelonaEl passat 13 de febrer, la Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció del Consell Municipal de l'Ajuntament de Barcelona, va acordar l’entrega de la Medalla d'Or de la Ciutat al Mèrit Cívic a Arcadi Oliveres, expresident de Justícia i Pau.

marc8 2“El 8 de març de l’any passat va ser un punt d’inflexió a tot l’Estat, i també a casa nostra”. Així va ser com Montse Santolino, moderadora de la darrera sessió dels Dilluns dels Drets Humans, va encetar la conferència del 4 de febrer dedicada a la dona i l’Església, recordant la vaga del 8 de març de 2018. Una jornada en què dones de tot l’estat espanyol van aturar els seus llocs de treball per denunciar la manca d’igualtat efectiva que roman en moltes esferes de la vida quotidiana, tant a l’espai públic com al privat.

Crowdfunding goteoEl passat 26 de novembre, en el marc de la campanya #ConflictMineralsvam iniciar una campanya de crowdfunding a Goteo amb l’objectiu d’elaborar un documental sobre la realitat dels #ConflictMinerals a l’RDC, en col·laboració amb GADHOP, i també desenvolupar una investigació de la mà de BetterChain.

Trobada Interreligiosa EAUA continuació podeu consultar el document elaborat conjuntament entre el Sant Pare i el Gran Imam Ahmad Al-Tayyib amb motiu de la trobada interreligiosa celebrada entre els passats 3 i 5 de febrer a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units). 

judici nota

A continuació podeu llegir el comunicat elaborat per Justícia i Pau Catalunya amb motiu del judici contra els dirigents polítics i socials catalans.