El proper dissabte 20 de maig, tots els membres Justícia i Pau de Catalunya i les Illes Balears celebrarem la Jornada Catalano-Balear de Justícia i Pau 2017, que enguany es farà a Cervera.

Continuarem amb el treball de la Carta Encíclica Laudato si’ per aprofundir en la reflexió sobre les arrels morals de la crisi ecològica, assenyalant, com a causes últimes, el paradigma tecnocràtic i l’antropocentrisme desviat que dominen actualment la nostra cultura, i que causen a la vegada un dany enorme a la terra i als pobres.

La Jornada és oberta a tothom, però cal inscripció prèvia. 

 A continuació trobareu el programa complert de la Jornada i com inscriure-us.

 

 

Programa

09.15 h Acollida

09.45 h Presentació de la jornada

10.00 h

11.30 h Pausa cafè

12.00 h Laudato si’: La necessitat de crear una cultura ecològica integral, Joan Carrera, professor de la Facultat de Teologia de Catalunya, membre del Consell directiu del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia.

14.00 h Dinar

15.45 h Cap a un nou paradigma econòmic, Enrique Lluch, Professor de la Universitat Cardenal Herrera de València i coordinador del Foro Creyente de Pensamiento ético-económico.

16.45 h Experiències i iniciatives locals d'economia social, solidària i sostenible


18.00 h Cloenda de la jornada

18.15 h Visita guiada pels llocs més emblemàtics de la ciutat de Cervera a càrrec de l’oficina de turisme (durada aproximada: 1 h).

 

Localització: Paranimf de la Universitat de Cervera

Inscripcions: Justícia i Pau de Barcelona: 93 317 61 77 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aportació recomanada (sense dinar): 5 €

Aportació recomanada (amb dinar): 15 €

Quan feu la inscripció, si us plau, confirmeu si us quedareu al dinar i a la visita guiada.

Descarregar cartell

Descarregar programa