assembleaEl proper 16 de maig tindrà lloc l'Assemblea General de socis de Justícia i Pau, màxim òrgan de l'entitat, sota la presidència d'Eudald Vendrell. L'acte tindrà lloc a l'auditori de la Fundació Joan Maragall, al C. València 244 a les 17h.

En l'assemblea, entre d'altres coses, s'informarà sobre la memòria d'activitats i la memòria econòmica de 2016, i es presentarà el nou pla de treball per al 2017. 

Entre les principals activitats de pla de treball pel 2016 destaquen: la campanya "#Conflictminerals", dedicada a la sensibilització i incidència política sobre l'impacte de l'extracció dels minerals de zones conflicte i el vincle amb la indústria de la telefonia mòbil; les accions de sensibilització social davant la crisi de refugiats i migrants; la sensibilització i incidència sobre la gravetat de la crisi ecològica generada pel model econòmic dominant i el seu impacte de generació de pobresa i desigualtat, a la llum de l'encíclica del Papa Francesc, Laudato si'. 

Durant l'assemblea també es presentarà, per a la seva aprovació, el nou Pla de Voluntariat de l'entitat, necessari per a seguir desenvolupant la tasca de l'entitat, i es compartirà tota la tasca que s'està duent a terme per a la preparació del 50è aniversari de Justícia i Pau Barcelona, el proper any 2018.