Viure la Laudato si'

Una nova mirada

Donar a conèixer l’encíclica Laudato si’ del Papa Francesc i adoptar la seva perspectiva que relaciona de manera indestriable crisi social i crisi mediambiental.

Espiritualitat ecosocial

Promoure una espiritualitat amb contingut ecosocial, sobre la qual ancorar els canvis de mentalitat necessaris que planteja l’encíclica Laudato si’

Nous estils de vida

Generar processos de canvi en la pròpia parròquia i propiciar nous estils de vida en els membres de la comunitat

Compromís social

Impulsar la participació dels membres de la comunitat cristiana en campanyes, accions, entitats i xarxes que treballen per a una societat més justa, solidària i respectuosa amb la natura

La natura és plena de paraules d’amor, però ¿com podrem escoltar-les enmig del soroll constant, de la distracció permanent i ansiosa, o del culte a l’aparença?

— LS 255

Accedeix a últims materials per a descarregar

economy800x600

Economy of Francesco

Una proposta del Papa Francesc per a una economia global que contraposi comunió a individualisme, fraternitat a competitivitat i equitat a desigualtat

L'agenda de les Parròquies EcoSolidàries

Voleu compartir amb la Xarxa de Parròquies EcoSolidàries els actes i esdeveniments que considereu rellevants? Envieu-los per correu a ecoparroquies@justiciaipau.org i els afegirem a l'agenda.

< 2021 >
Març
«
»
Dl
Dm
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Abril
Abril
Abril
Abril

Pròxims esdeveniments destacats

activistes

Activistes per la vida

Persones que s’enfronten a les amenaces de mort de governants corruptes, empresaris depredadors i pistolers sense escrúpols. Exposició del 4 de novembre al 31 de desembre al centre Arts Santa Mònica de Barcelona.

llibreeconomy

L’economia de Francesc

Presentació del primer llibre de la col·lecció Oikos, publicada per l'Editorial Claret i Justícia i Pau, per reflexionar sobre l'economia actual des de la mirada de l'Evangeli i de la doctrina social de l'Església.

xip800x600

Teixint xarxes

Aportacions, des d'espiritualitats diverses, als grans reptes ambientals i socials del nostre món. 20 i  21 de novembre de 2020. Es pot seguir en directe per YouTube.