Viure la vocació de ser protectors de l’obra de Déu és part essencial d’una existència virtuosa, no consisteix en quelcom opcional ni en un aspecte secundari de l’experiència cristiana.

— LS 217
Young Syrian refugees take part in a fun day at the Latin School in Zarqa, Jordan.

Catholic Relief Services is supporting Caritas Jordan to help more than 140,000 Syrian refugees across the country. This help includes essential living items, food, medical assistance, hygiene, education for children and trauma counseling.

Col.labora amb Migració de CARITAS

Dóna suport a les persones immigrades que viuen entre nosaltres col·laborant amb Càritas. Aquesta entitat porta a terme 4 línies d’acció: Ajuda al refugiat, assessoria jurídica, projectes a les comunitats d’origen i retorn voluntari.

oceans

Els oceans estan en perill

Campanya de recollida de signatures per donar suport a la creació d’espais marins protegits i demanar que el govern espanyol defensi el Tractat dels Oceans de les Nacions Unides.

Som_Natura-800x600

Exposició “SOM NATURA”

Al Museu de Ciències Naturals de Barcelona fins l’11 de novembre de 2019. Per descobrir com funciona la biodiversitat i sumar-vos al moviment de persones que treballen per canviar el món i fer un planeta saludable on pugui viure tota la humanitat.