Experiències

La conversió ecològica que es requereix per a crear un dinamisme de canvi durador és també una conversió comunitària.

— LS 219
Jo reutilitzo, i tu?

Jo reutilitzo, i tu?

La parròquia de Sant Miquel de Molins de Rei ha col·laborat amb la campanya de prevenció de residus de Solidança/Roba Amiga.

Vida nova amb gust d’evangeli

Vida nova amb gust d’evangeli

Presentació de l’encíclica Fratelli Tutti del Papa Francesc, a la Parròquia Sant Pere d’Octavià, al Monestir de Sant Cugat.  

Aplec del Remei a Caldes de Montbui

Aplec del Remei a Caldes de Montbui

Malgrat les restriccions que imposa la pandèmia, la Verge del Remei ha presidit l'eucaristia  que enguany s'ha celebrat a l'aire lliure.

Pregària per la creació a Terrassa

Pregària per la creació a Terrassa

Pregària a l'aire lliure als jardinets d’accés a la parròquia de la Sagrada Família de la ciutat egarenca la vigília de Sant Francesc d'Assís.  

Pregària ecumènica

Pregària ecumènica

Des de la Parròquia de la Mare de Déu de Betlem, a Barcelona, cristians catòlics, ortodoxos i protestants s’han compromès a fer realitat un Jubileu per la Terra.

Can Barba 2020

Can Barba 2020

Des de Sant Cugat ens conviden a participar, des de les nostres llars, al recés de Setmana Santa «Can Barba 2020».

Les experiències que han portat a terme altres comunitats, per senzilles que siguin, ens poden ajudar a donar nous passos.

Estem segurs que a la vostra comunitat hi ha més d’una bona pràctica que podríeu compartir. Tingueu en compte que el petit esforç que suposa la vostra aportació pot ajudar moltes altres comunitats cristianes a fer passos endavant i que alhora vosaltres us podreu enriquir amb les aportacions de totes les altres parròquies, escoles o comunitats.

Ompliu el formulari amb les vostres bones pràctiques
(Podeu omplir-lo tantes vegades com experiències vulgueu compartir)

Col.labora amb la xarxa

Voleu compartir les iniciatives EcoSolidàries de la vostra parròquia o comunitat? Envieu-nos-les per correu a ecoparroquies@justiciaipau.org i les donarem a conèixer a la xarxa.

Test d'autodiagnòstic per a Parròquies EcoSolidàries

Aquest qüestionari vol ajudar a les parròquies i comunitats cristianes a identificar aquelles bones pràctiques que ja es porten a terme i proporcionar pistes per a poder avançar.