Des de Justícia i Pau de Catalunya i Justícia i Pau Menorca fem pública aquesta nota amb motiu de les properes eleccions a les Corts Generals del 26 de juny de 2016.

Article d'en Xavier Merino i Serra, membre de Justícia i Pau Girona, publicat al Diari de Girona el dia 21 de juny de 2016.

Ahir dia 20 de juny, va morir la nostra companya i amiga Pepa Ballada Serra (1921-2016), membre destacada de Justícia i Pau de fa més de trenta anys.

Avui dia 20 de juny se celebra el Dia Mundial de les Persones Refugiades. Quina és la situació del refugi? Què han fet els governs europeus davant la crisi humanitària a la Mediterrània? Què estem fent des de Justícia i Pau?

El passat divendres 17 de juny, els alumnes de l’Aula Cooperativa de l’INS Carles Rahola van fer entrega d’una aportació de 120 € a Justícia i Pau de Girona. Van explicar que havien escollit Justícia i Pau per què “treballa temes d’actualitat que ens preocupen molt com ara: desarmament, refugiats, defensa dels drets humans...en definitiva, tot allò que s'encamina a lluitar per un món millor, en pau i justícia”.

Subcategorías

Utilitzem cookies, ja sigui pròpies com de tercers, per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. A l'accedir a "justiciaipau.org" estàs acceptant la seva instal·lació i ús. Per a més informació veure Avís legal. Clicar aquí per acceptar Vore política