Dimecres, 19 de juny, tindrà lloc l'acte "Conflicte d'interessos en els professionals de la salut", coorganitzat per l'Institut Borja de Bioètica i les Comissions de Deontologia del CCMC, i amb la col·laboració del grup de treball de Justícia i Salut de la nostra entitat.

L'acte és fruit d'un treball de recerca i recopilació bibliogràfica dut a terme pel grup de treball de Justícia i Salut, de la que en va resultar un monogràfic publicat a la revista Bioètica i Debat el darrer trimestre del 2017. El pròxim dimecres es farà la presentació de la publicació i es realitzarà un debat entorn d'aquest tema.

El passat dissabte, 1 de juny, vam celebrar la Trobada anual de les comissions de Justícia i Pau de Catalunya i Balears a la ciutat de Terrassa. Fruit d'aquesta trobada es va elaborar el següent manifest amb les conclusions de la jornada. 

Recfu 19 petitPor segundo año consecutivo y junto con la entidad La Bretxa y el Col·legi Mare de Déu dels Àngels, hemos desarrollado el proyecto educativo [Rec]fugiades.

A través de la metodología de aprendizaje-servicio, más de ochenta alumnos del Col·legi Mare de Déu dels Àngels (La Sagrera, Barcelona) han trabajado durante un trimestre escolar para informarse y comprender la situación de las personas migradas y refugiadas, contribuyendo así a la cohesión y la interculturalidad del barrio.

El passat 22 de febrer, la sessió plenària del Consell Municipal va aprovar el lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a Arcadi Oliveres, expresident i membre de Justícia i Pau, per la seva trajectòria a favor de la pau, el desarmament i dels drets humans.

L'acte de lliurament tindrà lloc el dijous 6 de juny de 2019 al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. 

logo plataforma entitats cristianesNota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els Immigrants, de la que Justícia i Pau forma parte, ante las próximas elecciones municipales y al Parlamento Europeo.

La Plataforma está convencida de que Europa tiene el gran reto de transformar su mirada sobre el hecho migratorio: de la hostilidad hacia las personas migradas a la hospitalidad y la solidaridad. En esta línea, nuestros municipios son una pieza clave en la acogida y la integración social. 

Subcategorías