El Grup de Diàleg Interreligiós de Badalona, del què forma part Justícia i Pau Badalona, organitza aquest dissabte, dia 28 de maig, un acte sota el nom "Badalona per la Pau".
L'acte tindrà lloc al Parc Turó Cartig, a les 18 hores. Es començarà amb una pregària interreligiosa, que reuneixi les diferents tradicions al voltant de la idea de pau i convencia. Tot seguit es plantarà una olivera i es col·locarà una placa com a símbol de permanència dels valors que es defensen.

Ja no resulta estrany. Cada cert temps, i sembla que estigui pautat, el mitjans de comunicació parlen dels infants. I, quan això passa, habitualment és de forma negativa. Alguna desgràcia ha ocorregut. Infants desplaçats i morts a causa de les guerres; infants maltractats, infants, objectes d'abusos, infants que pateixen la pobresa energètica. També, sobrealimentats, hipermedicats i un llarg etcètera. Poques vegades els infants són notícia per alguna cosa que els beneficia. Per què?

El pasado día 10 de mayo tuvo lugar la Asamblea General anual de Justicia y Paz de Barcelona, bajo la presidencia de Eudald Vendrell.

La asamblea aprobó la memoria de las actividades y la memoria económica del 2015 y aprobó un plan de trabajo y presupuestos para este año en curso 2016.

En la jornada se destacó, un año más, la amplitud y el alto número de actividades desarrolladas en el 2015, recogidas en un video resumen. En relación con el estado de las finanzas de la entidad, se destacó que, si bien el año cierra con superávit, la economía sigue siendo frágil y el número de socios sigue en ligero descenso.

El passat dia 10 de maig va morir en Joaquim Ferrer i Roca (1937-2016) qui va ser membre actiu i destacat de Justícia i Pau durant els anys 80, aleshores “Secretariat Justícia i Pau”, dirigit per en Joan Gomis.

En Joaquim Ferrer era historiador i va ser diputat al Congrés, Conseller de Cultura de la Generalitat, diputat al Parlament i senador. Era president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat.

La Sala de l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona acollirà el proper dijous 26 de maig, a les 19.00h, una taula rodona sota el nom "Tres campanyes per al control i l’abolició de les armes." L'acte, organitzat per Fundipau en el marc de la I Jornada Alfons Banda, té com a objectiu donar a conèixer de primera mà els avenços i els esculls amb què es troben actualment les tres principals campanyes de desarmament i control d’armes en les quals FundiPau participa activament.

Subcategorías

Utilitzem cookies, ja sigui pròpies com de tercers, per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. A l'accedir a "justiciaipau.org" estàs acceptant la seva instal·lació i ús. Per a més informació veure Avís legal. Clicar aquí per acceptar Vore política