Justícia i Pau La Selva del Camp ha organitzat una conferència solidaria sota el títol "refugiats" en què l'equip de voluntaris de Badalona "PROACTIVA OPEN ARMS" explicarà la seva experiència a Lesbos.

PROACTIVA OPEN ARMS va néixer a Badalona, el setembre del 2015, amb la voluntat d'anar a Lesbos i salvar les vides i ajudar als refugiats que arriben a la costa grega.

L'acte, que tindrà lloc a Santa Llúcia, també comptarà amb la participació de Àngel Miret Serra, del Comitè Coordinador d'Ajuda al Refugiat de Catalunya. 

Hi col·laboren l'Ajuntament de Barcelona i la Parròquia de Sant Andreu Apòstol.

Justícia i Pau Selva del Camp organitza, el proper diumenge 13 de març, juntament amb Pagès Editors, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Selva del Camp i la Parròquia Sant Andreu Apòstol, la presentació del llibre "Les religions a Catalunya", de Montserrat Coll, Joan Estruch, Manuel Forcano, Gloria García-Romeral i Antoni Pladevall, editat per Josep-Lluís Carod-Rovira.

Justícia i Pau Selva del Camp us convida el 31 de gener a la presententació del llibre "Salms avui", de l'autor Mn. Ricard Cabré Roigé. L'acte, que tindrà lloc a les 18.30h, presentat per Mn. Joan Gurieses, comptarà amb la presència de Dolors Quintana, Francina Baldría, Rosa Isern i Narcís Martí en la lectura dels salms. 

Prensentació Agenda Llatinoamericana La SelvaJustícia i Pau de La Selva de Camp os invita el próximo martes 8 de diciembre a la presentación de la Agenda Latinoamericana 2016, titulada "Desigualdad y propiedad".

La setmana del 10 al 17 d'octubre tindrà lloc la setmana de lluita contra el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions. Aquesta setmana ha estat organitzada per Centre d'estudis Salvatà, Unió de pagesos, Plataforma del Camp i Justícia i Pau de La Selva de Camp.