El dimarts 16 de gener conclourà el seminari-debat: "Realitat econòmica i desenvolupament humà integral" organitzat per Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia i Fundació Joan Maragall.

Aquest seminari ha contrastat la realitat de l'economia actual amb les orientacions i criteris que planteja la Doctrina Social de l'Església. L'actual model econòmic se centra a satisfer els desitjos de les poblacions més riques, i això provoca grans efectes negatius als pobles i al planeta. La DSE defensa que cal repensar les estructures econòmiques, on es promogui la dignitat i el benestar de les persones.

Aquesta última sessió començarà a les 19 h al Palau Macaya i comptarà amb Guillem López Casasnovas, catedràtic d’Economia de la UPF, Joan Majó, enginyer industrial i exministre d’Indústria i Alfred Pastor, professor emèrit del Departament d’Economia de l’IESE. Moderarà la sessió Joan Rigol, expresident del Parlament de Catalunya i la presidirà Mons. Joan Josep Omella, Cardenal Arquebisbe de Barcelona.

Més informació.