17 juny Badalona AMICS 2Amb la voluntat d'apropar-nos a les comunitats musulmanes presents a Catalunya, diversos membres de Justícia i Pau hem compartit l'iftar, l'àpat que trenca el dejuni durant el mes del Ramadà, amb diferents comunitats de persones de religió musulmana.

Campos refugioJustícia i Pau, Càritas i la CONFER, conjuntament amb una vintena d'organitzacions, signem una declaració ecumènica amb motiu del Dia Mundial del Refugiat.

 

"Un año más, las comisiones de Justicia y Paz en Europa unimos nuestra voz para afrontar un reto común. Este año 2015, el mensaje, acordado en nuestra última Asamblea (Atenas, octubre de 2014) denuncia y pide medidas paracombatir el nacionalismo que llamamos “de exclusión”, de carácter xenófobo, racista y populista que desde hace unos años va creciendo en multitud de países europeos". Artículo de opinión de Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau Barcelona.

El proper dilluns dia 16 de març de 2015, a les 19 h a l'Auditori del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia (c/ Llúria 13, Barcelona) tindrà lloc un acte per expressar el rebuig a la reintroducció de la cadena perpètua per part de diferents organitzacions: Secretariat de Pastoral Penitenciaria, la Fundació FICAR, l'Associació de Jutges per la Democràcia, la Fundació Marianao, la Comissió de Dret Penitenciari del Col·legi d'Advocats de Barcelona i Justícia i Pau.

Qui som? Què fem? Per què creiem que val la pena la nostra tasca?

Aquestes són algunes de les preguntes que volem respondre amb aquest vídeo de 2 minuts. Una ràpida presentació de tota la feina que s'ha estat fent durant aquest últims 40 anys i que volem seguir duent a terme amb l'ajuda de moltes més persones.

Subcategorías