Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
JiP Sabadell: Per una ràdio lliure i popular a Hondures
Friday 24 November 2017, 08:30pm - 10:00pm
Hits : 517
by Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

En la jornada del 24 de novembre, JiP Sabadell organitza una jornada es durà a terme una xerrada a càrrec de Lola Párraga i Carlos Argueto, membres del Comitè Òscar Romero de Terrassa, on es parlarà de la lluita d'Ismael Moreno "el padre Melo", un sacerdot jesuïta, periodista i i un defensor de la llibertat d'expressió i els drets fonamentals a Hondures, el país més violent de Centreamèrica i que té com a objectiu que Radio Progreso esdevingui una ràdio lliure i popular a Hondures i amb l'objectiu d'ajudar a la millora dels drets humans de les zones més pobres d'aquest país. 

En aquesta línia, l'equip de periodistes de Radio Progreso es presenta com un equip compromès i solidari que des de la fe aposten per la construcció d'una societat més justa, equitativa i fraterna en coherència amb els valors del Regne de Déu i en permanent proximitat amb els sectors empobrits. 

Un cop acabada la xerrada, es farà un Sopar de la Fam en solidaritat amb els més necessitats i des d'on es podran fer donacions per a donar suport a Radio Progreso.  

 

 

Location Auditori de l'església de la Puríssima. C/ Capmany 36. Sabadell

Back