Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Trobada de Justícia i Pau d'Europa a Barcelona
From Friday 28 September 2018 -  06:30pm
To Sunday 30 September 2018 - 06:00pm
Hits : 1439
by Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

La Conferència de Comissions de Justícia i Pau d'Europa es reunirà a Barcelona del 28 al 30 de setembre per al seu Seminari Internacional anual i, posteriorment, a Manresa fins al 2 d'octubre per a la celebració de la seva Assemblea General.

El Seminari, que enguany porta per títol "Aigua: font de vida. Un dret humà i una responsabilitat per a Europa", es realitzarà a la nostra ciutat coincidint amb les celebracions del 50è aniversari de la Comissión General de Justicia y Paz España i de la comissió diocesana de Justícia i Pau Barcelona.  

La cerimònia d'obertura tindrà lloc a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona i hi estaran presents diversos representants polítics i de l'Església de Barcelona per donar la benvinguda als participants de la trobada. Tot seguit hi haurà la conferència inaugural a càrrec del Dr. Jaume Saura, adjunt general del Síndic de Greuges de Catalunya que parlarà del dret humà a l'aigua i les polítiques internacionals per protegir-lo. Més tard es farà un petit acte de celebració dels 50 anys de l'entitat que anirà acompanyat de l'actuació musical de la coral del Col·legi. La jornada acabarà amb un sopar al pati de columnes del mateix edifici.

Durant el cap de setmana, els participants assistiran a diverses conferències entorn el tema de l'aigua alhora que també està previst que participin en algunes activitats, entre les quals destaca una caminada pel Delta de Llobregat dissabte tarda, la visita a l'hospital de campanya de la parròquia de Santa Anna, amb el posterior sopar al seu claustre, i la visita a la Sagrada Família diumenge tarda. 

Després, els representants de les diferents comissions es traslladaran a Manresa per seguir amb la trobada. L'Assemblea General de Justícia i Pau d'Europa, se celebrarà el dilluns, dia 1 d'octubre, i serà el moment per intercanviar el treball desenvolupat per les Comissions Nacionals de Justícia i Pau. 

Aquest Seminari és obert a tothom que vulgui participar-hi. És important tenir en compte que totes les ponències es faran en anglès.

Per a aquelles persones que vulguin participar de la trobada de divendres a diumenge el cost total és de 95 € (inclou 2 sopars, 2 dinars, 2 coffee breaks, el transport en autocar fins al Delta i els materials de la trobada).

Aquelles persones que vulguin participar només a algunes activitats de la trobada podeu consultar el cost escrivint un e-mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o trucant al 93 317 61 77.

Per confirmar la inscripció és imprescindible haver fet el pagament abans del 21 de setembre de 2018 a qualsevol dels següents comptes:

Fiare: ES57 1550 0001 2800 0078 5725
Triodos Bank: ES19 1491 0001 2010 08223826
CaixaBank: ES46 2100 3200 9125 00001851

A continuació podeu veure el programa per a la part del Seminari que es realitza a Barcelona.

 

 

Back