Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Trobada de socis, col·laboradors i voluntaris de JiP Barcelona
Saturday 01 December 2018, 09:30am
Hits : 1006
by Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 Com cada any, per aquestes dates, us convoquem a totes aquelles persones associades, col·laboradores i/o voluntàries de l'entitat a la Trobada anual de Justícia i Pau Barcelona, que celebrarem el pròxim dissabte 1 de desembre


Enguany volem reflexionar junts sobre quin és el paper que correspon a Justícia i Pau en la delicada situació política que vivim a Catalunya, per tal d’afavorir el diàleg i la recerca d’una solució justa, pacífica i democràtica. Ens hi ajudaran els professors Joan Costa i Gaspar Mora, de la Facultat de Teologia de Catalunya. Alhora, serà també una bona ocasió per conèixer la tasca de les diferents comissions d’acció i territorials de l’entitat.

 

HORARI

9.30 Benvinguda i pregària inicial.
10.00 Col·loqui amb els professors Joan Costa i Gaspar Mora.
11.30 Pausa cafè.
12.00 Informació sobre el Nou Pla Estratègic de Justícia i Pau Barcelona (2018-2022).
13.00 Informacions breus del eixos d'acció i de les comissions territorials.
14.00 Dinar.

 

Us preguem que confirmeu la vostra presència i ens indiqueu si us quedareu a dinar abans del 26 de novembre (podeu trucar-nos al 93 3176177 o bé escriure a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.).

Si us quedeu només a l'esmorzar, el cost és de 3 €.
Si també us quedeu al dinar, 15 € en total.

 

 

Location Residència Salesiana Martí-Codolar (Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 15, Barcelona)

Back