Events Calendar

Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Presentació de l'Agenda Llatinoamericana 2020 a Sabadell
Friday 29 November 2019, 07:30pm
Hits : 694
by Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

El pròxim divendres 29 de novembre, a les 19:30 h, a l'Auditori MN Joan Nonell de la Parròquia de la Puríssima de Sabadell, es farà la presentació de l'Agenda Llatinoamericana 2020, a càrrec de Gabriela Serra (mestra, activista social, ex-diputada al Parlament de Catalunya, i membre de Justícia i Pau). Organitzen l'acte la Comissió Justícia i Pau de Sabadell, i el Comitè Óscar Romero de Terrassa.

L'Agenda es va editar per primera vegada l'any 1992, coincidint amb els actes reivindicatius amb motiu dels 500 anys de l'arribada dels espanyols a Amèrica, i des de llavors s'ha publicat de forma anual, tractant diferents temes específics. La van impulsar els claretians José María Vigil i de Pere Casaldàliga, que pretenien que fos una eina de reflexió al voltant de temes polítics i socials, des d'un vessant constructiu i crític. Enguany, tracta els clarobscurs de les noves tecnologies i porta per títol “La revolució digital que ve".

Aquesta publicació és de caràcter col·lectiu i ecumènic i, tot i trasctar-se d'una iniciativa llatinoamericana, té vocació mundial. Segons la Comissió de l'Agenda, encarregada de l'edició des del 1995: "La reflexió és vàlida arreu". Fent clic aquí, en podreu trobar tota la informació relacionada.

AgendaLlatinoamericana2020 min

 

Location Auditori Mn Joan Nonell. Parròquia de la Puríssima de Sabadell (c/ Capmany, 36, Sabadell)

Back