Calendari d'Esdeveniments

Vista anual
By Year
Vista Mensual
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Cercar
JiP Sabadell - Presentació de l'agenda Llatinoamericana 2018
Dimarts 07 Novembre 2017, 07:00pm - 08:30pm
Visites : 379
per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El proper dimarts 7 novembre de 2017 Justícia i Pau de Sabadell presentarà l'Agenda Llatinoamericana 2018.

La presentació serà a càrrec de Carlos Argueta, del Comitè Òscar Romero.

L'Agenda Llatinoamericana Mundial és una agenda anual, col·lectiva, ecumènica i altermundista que cada any, des del 1992, inclou articles sobre un tema específic. Enguany el tema és “La igualtat de gènere”. Des dels seus inicis l'Agenda Llatinoamericana va ser una iniciativa dels claretians Pere Casaldàliga i José María Vigil.

La igualtat de gènere no ha de ser un dret aïllat o abstracte, sinó que inclou el dret a la dignitat, a les mateixes oportunitats socials, al respecte, al treball i al mateix sou. És una qüestió de justícia i, com a tal, és innegociable i ha de ser universal. No cal ser dona per a assumir aquesta bandera, sinó que tot ésser humà l'ha de fer seva.

En les pàgines d'aquesta agenda hi trobareu articles, comentaris, anàlisis i aprofundiments sobre una realitat social que afecta moltes persones i, sobretot, les dones més pobres. Tots els escrits estan presentats en tres eixos (veure/recordar; jutjar/somiar, i actuar), que ens donen pautes de treball i d'acció.

L'Agenda Llatinoamericana 2018 espera arribar al màxim de persones possibles. Donar a conèixer aquests temes ens fa avançar en el camí de les grans transformacions socials.

Localització Auditori de la Parròquia de la Puríssima (c/ Capmany, 36. Sabadell)
Organitza: Comissió Justícia i Pau de Sabadell i Comitè Òscar Romero

Enrere