Calendari d'Esdeveniments

Vista anual
By Year
Vista Mensual
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Cercar
Seminari "Ètica i praxi financera"
Dimarts 24 Abril 2018, 07:00pm - 08:30pm
Visites : 567
per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Contacte Inscripcions: administració@justiciaipau.org

En el marc del cicle de debats “Per una economia més humana”, iniciat l’any passat, Justícia i Pau, Fundació Joan Maragall i Cristianisme i Justícia organitzem un nou seminari-debat per promoure una reflexió ètica del sistema financer actual des del pensament social cristià.

Bancs, institucions i mercats financers ocupen actualment un lloc cada cop més decisiu en el funcionament de l’economia. Faciliten l’intercanvi, la inversió i el desenvolupament econòmic, però també contribueixen sovint a generar crisis globals, bombolles especulatives, desigualtats, corrupció, evasió fiscal, fraus i activitats il·lícites. El nostre objectiu és contrastar la realitat del món financer amb la seva funció social i l‘exigència ètica que les finances serveixin veritablement al bé comú i al desenvolupament humà integral i veure’n les dificultats i desafiaments que això comporta.

L'acte tindrà lloc el 24 d'abril a les 19h a l'Auditori de Cristianisme i Justícia (C/ Roger de Llúria 13). Per poder assistir a l'acte, cal enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

eticaipraxifinancera web

 

Localització Auditori del Centre d'Estudis de Cristianisme i Justícia (C. Roger de Llúria 13 - Barcelona)

Enrere