Calendari d'Esdeveniments

Vista anual
By Year
Vista Mensual
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Cercar
Vetlla de pregària - La xarxa de la vida: la biodiversitat com a benedicció de Déu
Divendres 04 Octubre 2019, 08:00pm
Visites : 690
per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El divendres 4 d’octubre, festa de Sant Francesc d’Assís, us convoquem a la vetlla de pregària "La xarxa de la vida: la biodiversitat com a benedicció de Déu".

Aquesta trobada és la cloenda del Temps de la Creació, durant el qual les comunitats cristianes han estat convidades a reflexionar sobre el nostre estil de vida, a demanar perdó per malmetre la natura com a Creació, per no saber compartir‐la com a germans i germanes, i a participar en accions que ens ajudin a revertir aquesta situació. Una oportunitat per donar gràcies a Déu per les meravelles de la creació i reflexionar sobre la cura que en tenim.

2019.10.04 Vetlla de pregària Bcn whatsapp

Que el nostre sigui un temps que es recordi pel desvetllament d’una nova reverència davant la vida; per la ferma resolució d’aconseguir la sostenibilitat; per l’acceleració en la lluita per la justícia i la pau i per l’alegre celebració de la vida» Papa Francesc, (Laudato Si’, núm. 207).

 

La vetlla de pregària tindrà lloc el divendres 4 d'octubre, a les 20 hores al Santuari de la Mare de Déu del Carme (Carmelites Descalços), Diagonal 424, Barcelona.

Entitats convocants: Justícia i Pau, Centre d'estudis Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Càritas Diocesana de Barcelona, Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona (MIIC-PAX Romana), Delegació diocesana de Pastoral Social i Caritativa.

Localització Santuari de la Mare de Déu del Carme (Carmelites Descalços), Diagonal 424, Barcelona.

Enrere