Calendari d'Esdeveniments

Vista anual
By Year
Vista Mensual
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Cercar
JiP Sabadell - Pregària per la nostra germana terra. La biodiversitat, una benedicció de Déu.
Divendres 04 Octubre 2019, 08:30pm
Visites : 578
per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En ocasió de la festivitat de Sant Francesc d'Assís, patró del medi ambient, Justícia i Pau Sabadell organitza una pregària seguint la crida feta pel Papa Francesc, amb motiu de la Jornada Mundial de Pregària per la cura de la Creació.

La pregària tindrà lloc el divendres 4 d'octubre a les 20.30 h i a l'Església de la Puríssima de Sabadell (C. Campany 36, Sabadell).

 

image.png

La nostra terra clama pel dany que li provoquem a causa de l’ús irresponsable i de l’abús dels béns que Déu hi ha posat. Hem crescut pensant que érem els seus propietaris i dominadors, autoritzats a espoliar-la. La violència que hi ha en el cor humà, ferit pel pecat, també es manifesta en els símptomes de malaltia que advertim en el sòl, en l’aigua, en l’aire i en els éssers vivents. Per això, entre els pobres més abandonats i maltractats, hi ha la nostra oprimida i devastada terra, que «gemega i sofreix dolors de part» (Rm 8,22). Oblidem que nosaltres mateixos som terra (cf. Gn 2,7). El nostre propi cos està constituït pels elements del planeta, el seu aire és el que ens dóna l’alè i la seva aigua ens vivifica i restaura. (Laudato si’ 2)

Localització Església de la Puríssima de Sabadell (C. Campany 36, Sabadell).

Enrere