Des de fa més de 30 anys, Justícia i Pau aposta per la col·laboració amb centres educatius, entitats, administracions públiques, associacións, etc. de Catalunya amb l’objectiu d’oferir activitats de formació i sensibilització. Volem contribuir a la informació i sensibilització en favor dels drets humans, la justícia social, la pau i la solidaritat, oferint eines per interpretar la complexa realitat social i animant al compromís personal i col·lectiu.

 

L'educació és una eina per transformar la societat.

 

Ens adrecem a tota la comunitat educativa catalana (alumnes, professors/es i famílies) mitjançant una extensa xarxa de ponents, que es desplacen fins als centres. Les sessions són molt variades i s’adapten a les necessitats del públic, sempre major de 12 anys. El format de els activitats va des de les xerrades fins als jocs de rol, passant per tallers o videofòrums. També comptem amb material per al professorat i en determinats casos acompanyem l’activitat d’un testimoni.

Les nostres activitats també estan dirigides a entitats, centres de formació d'adults, ajuntaments, casals, etc., amb l’objectiu d’oferir eines per promoure una lectura més global i solidària de l’actualitat i per animar a les i els assistents a comprometre’s personalment amb la justícia global

Per saber més sobre les característiques concretes de les nostres sessions, així com el seu cost, podeu consultar a continuació el dossier d’activitats. Per sol·licitar una activitat, podeu adreçar-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 933 176 177.