[Rec]fugiades és un projecte de Justícia i Pau i La Bretxa que pretén posar en contacte a persones refugiades amb joves estudiants a través de diversos tallers i de la gravació d’un curtmetratge, amb l’objectiu de formar i sensibilitzar aquests joves en matèria de migracions i refugi a través de competències periodístiques bàsiques relacionades amb la producció de peces audiovisuals. És un projecte que permet fomentar el creixement d’aquestes persones com a ciutadans i ciutadanes actius i compromesos socialment.

Es tracta d'un conjunt de tallers gratuïts, adreçats a joves d'entre 15 i 20 anys amb l'objectiu d'elaborar un documental sobre les persones refugiades. El projecte consta de tres mòduls formatius: un sobre la temàtica del refugi/migracions, el segon enfocat a la formació tècnica en producció de documentals audiovisuals i el tercer destinat per complet a la gravació dels documentals.

El resultat del projecte seran els 5 curtmetratges que seran presentats conjuntament en el mes de maig. 

Per a més informació, contacteu amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truqueu al 93 317 61 77.

Aquest projecte compta amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.