[Rec]fugiades és un projecte d'Aprenentatge Servei dirigit a joves amb l'objectiu de sensibilitzar en matèria de migracions i refugi.

El projecte s'ha iniciat durant el curs 2017/18 amb la participació d'un centenar de joves de fins a quatre centres: Institut Barres i Ones, Col·legi Mare de Déu dels Àngels, Col·legi Natzaret i Col·legi Montserrat. Els i les participants han participat en un conjunt de tallers gratuïts amb continguts sobre migracions, drets humans, pau i llenguatge audiovisual. Després d'aquestes formacions, ofertes per l'associació La Bretxa i Justícia i Pau, els i les joves han preparat breus curtmetratges relacionats amb la temàtica del refugi, per als que han comptat amb el testimoni de diverses persones refugiades.

L'edició 2017/2018 d'aquest projecte ha comptat amb el suport de

   

accd horitzontal color

 

 

 

 

Imatges del projecte 2017-2018

tweet2

tweet3

tweet4tweet6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Què preparem per al curs 2018/19?

tweet5

 

Ja estem immerses en la preparació de [Rec]fugiades 2018/19. El nou projecte es desenvoluparà amb l'alumnat de 4t d'ESO del Col·legi Mare de Déu dels Àngels i el Col·legi Natzaret.

Per a aquesta nova edició tenim un nou repte: els i les participants seran els encarregats de conscienciar els seus veïns i veïnes sobre la situació de les persones migrades i refugiades. Per dur a terme aquesta acció, es formaran i de manera paral·lela elaboraran una campanya de sensibilització. Encara no sabem quins productes produiran, així que us anirem informant a través del nostre Facebook Twitter.

L'edició 2018/2019 del projecte [Rec]fugiades compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona

AjBCN