Justícia i Pau duu a terme les seves activitats gràcies a l'esforç i al suport de molts socis, voluntaris, col·laboradors i membres de les nostres comissions territorials i sectorials.

És per això que hem organitzat un sopar festiu, obert a tothom, el proper divendres 23 de gener, en el qual poder compartir les nostres experiències i vivències dins l’entitat, i en el qual també puguin participar totes aquelles persones que ens vulguin conèixer de més a prop.

 

Enguany, a més a més, farem un reconeixement a la tasca dels voluntaris de la Comissió de presons de Justícia i Pau i a en Jordi Cots, per la seva immensa tasca en favor de la infància.

Durant el sopar, comptarem amb la participació del grup The Gourmets, que amenitzarà la vetllada. L’acte serà conduit per l’actriu Mont Plans.

Us hi esperem!

És una bona ocasió per animar a participar a amics i familiars que puguin tenir interès en la nostra tasca!

Dia: 13 de gener de 2015, 21h
Lloc: Restaurant Can Palou
c/ Montesa núm. 15, ESPLUGUES DE LLOBREGAT
(Metro L5 Sant Ildefons i TramBaix)

TIQUET DEL SOPAR (BUFFET LLIURE): 50 EUROS (25 € cost del sopar + aportació voluntària de 25 €, o l'import que desitgeu, de suport a les activitats de Justícia i Pau).

CAL INSCRIURE’S I FER EL PAGAMENT ABANS DEL 18 DE GENER.

Envieu un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé truqueu al 933176177 i feu una transferència de l’import al compte corrent: 2100 3200 91 2500001851 fent constar el vostre nom.