Pere Raich i Montserrat ToranAmb motiu de les festes de Nadal, Justícia i Pau us convida, el 19 de desembre, a una trobada de gran valor artístic i espiritual, que fem per tercer any consecutiu. Es tracta d’una lectura del Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, a càrrec de Pere Raich, i amb cançons de Montserrat Toran.

L'acte, que compta amb la col·laboració de la Fundació Una Veu, es farà el divendres 19 de desembre, a les 20 h, a la Parròquia de Santa Anna de Barcelona. En aquest acte recollirem també donatius a favor de la tasca de Justícia i Pau.

Montserrat Toran (Molins de Rei). Cantant

De ben jove es vincula en el món coral cantant en diverses formacions: "Quòdlibet Grup Coral" de Molins de Rei, i de Barcelona ha cantat a "Càrmina", "Cantiga" i ara actualment està en actiu a la "Coral Sant Jordi", sota la direcció de Lluís Vila. Al llarg dels anys ha tingut el goig de cantar peces corals, algunes acompanyades d’orquestra tals com el Glòria de Vivaldi, el Messies de Häendel, la Passió Segons Sant Joan de J.S. Bach, etc., i en els marcs entranyables del Palau de la Música, el Liceu, o l’Auditori  entre d’altres. Més enllà de la música clàssica i del cant coral, ha participat en el projecte de la cantata-jazz en homenatge a Salvador Espriu “He mirat aquesta terra”, escrit i dirigit pel director de la Locomotora Negra, en Ricard Gili. Muntatge conjunt de la Locomotora Negra i la Coral Sant Jordi.

Pere Raich (Molins de Rei). Actor i director

Al teatre, entre d’altres, ha representat "Situació Bis" (M. De Pedrolo), "La Dama del Mar" (Ibsen), "El verí del Teatre" (R.Cirera), "Anònim  Venecià" (G. Berto) i "Una lluna per un bord" (E. O’Neil). A la televisió, les seves interpretacions més significatives han esta a "Estació d’enllaç", "El cor de la ciutat", "Temps de silenci" i "Vostè jutja". I de jove, a l’entranyable "Terra d’escudelles". Com a director de teatre, ha dirigit, entre d'altres obres, "Masclistes" (A. Franco en versió de Guix-Murga),  "La Fam (J.Oliver)", "Pa de guix" (S. Espriu) i "El Suïcida" (N. Erdman).