Pobresa zeroEl divendres 17 d’octubre, Dia internacional per a l’eradicació de la pobresa, la plataforma unitària Pobresa Zero -que agrupa més de 4.200 entitats socials, de pau, drets humans i cooperació de Catalunya, així com sindicats, col·legis professionals i altres organitzacions- denunciarà l’origen del progressiu empobriment de la societat i de les profundes i creixents desigualtats. 

Unes desigualtats que es manifesten en un sistema fiscal que no redistribueix la riquesa i que no és capaç de sostenir el model d’Estat del benestar que necessitem per garantir els serveis públics, els drets socials i la igualtat d’oportunitats.

Amb el lema 'Una fiscalitat injusta ens empobreix', la plataforma convoca el dia 17 a les 12:00 hores davant l’edifici central d’Hisenda a Barcelona, a la Plaça del Dr. Letamendi 13-23. Les entitats convocants faran públic el Manifest Pobresa Zero 2014 i fixaran de manera simbòlica les bases d’un nou sistema fiscal just. A més, informaran dels resultats de les reunions mantingudes amb els grups parlamentaris catalans i el Departament d'Economia de la Generalitat.

Video promocional

--------------------------------------------------------------------------------

CONVOCATÒRIA

Dia: Divendres 17 d’octubre
Hora: 12 hores
Lloc: Agència Tributària a Barcelona, Plaça del Doctor Letamendi 13-23

Llegiran el MANIFEST POBRESA ZERO 2014:

Xavi Casanovas, portaveu de la Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària
Míriam Acebillo, presidenta de Lafede.cat - Organitzacions per a la Justícia Global
Núria Carrera, degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya
Teresa Crespo, presidenta d'Entitats Catalanes d'Acció Social

#17O #PobresaZero #FiscalitatJusta
--------------------------------------------------------------------------------

La Campanya Pobresa Zero neix l'any 2010 i actualment agrupa més de 4.200 organitzacions de l'àmbit de l'acció social a Catalunya, la promoció de pau, la defensa dels drets humans i la cooperació per al desenvolupament, així com col·legis professionals, els principals sindicats i altres organitzacions. Podeu consultar el llistat complet aquí.