El proper 10 de març tindrà lloc l'acte final del Festival de Clipmetratges "El teu punt de vista pot canviar el món", organitzat per Mans Unides, a les 18:15 hores al CaixaForum Barcelona.Els que hi participeu trobareu en Arcadi Oliveres, qui farà una reflexió.

Podràs gaudir dels millors clipmetratges en una pantalla gran de cinema. La classe guanyadora del clipmetratge més votat gaudirà d'una fantàstica jornada d'esbarjo a Port Aventura.

 L'escultor de prestigi internacional Lorenzo Quinn, fill del mític actor Anthony Quinn (Zorba el grec), ha creat el trofeu per al clipmetratge guanyador i unes polseres inspirades en la seva obra "Donar i rebre" per als finalistes.

 

  • Erika Sánchez, presidenta del jurat i directora del documental sobre l'Arcadi Oliveres "Mai és tan fosc" lliurarà el primer premi del jurat. El clipmetratge guanyador de Catalunya anirà a la final estatal.
  • El famós economista compromès Arcadi Oliveres reflexionarà sobre la degradació mediambiental, els biocombustibles i l'acaparament de terres com a factors que agreugen el problema de la fam al món.
  • El popular actor Joan Pera farà un breu monòleg i entregarà els premis.
  • Pepe Nieves, el director del programa de cinema La Claqueta de Ràdio Marca, conduirà l'acte.
  • També podràs gaudir del ritme de les ballarines africanes Chantal i Lidia.