cie 18.01.2020 minUn any més, ens adherim a la vetlla de pregària davant del Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona, que enguany compta amb el suport de 40 entitats. L'acte, organitzat pel Grup de visites al CIE de la Fundació Migra Studium, tindrà lloc aquest dissabte 18 de gener i començarà a les 18.00 h.

És ja la sisena edició d’una iniciativa en solidaritat amb els interns i de denúncia del sofriment injust i inútil que pateixen milers de persones migrades en aquests centres, on els seus drets hi són vulnerats com s’ha denunciat de forma reiterada.

Es llegiran històries de vida d’algunes persones internes que han estat acompanyades al llarg del 2019, així com textos sagrats de diferents tradicions religioses. Aquesta vetlla reivindicativa i contemplativa anirà acompanyada, a més, d'accions similars a Sevilla i Madrid al llarg del cap de setmana.

Si ens hi voleu acompanyar, us esperem davant del CIE de Zona Franca (carrer E Zona Franca, nº40), el dissabte (18/01) a les 18.00 h. Per arribar-hi, es poden utilitzar les línes d'autobús 21 i 109.

Us convidem a participar-hi!

 

Vetlla CIE 2020 Cartell sm