En aquests moments, a Justícia i Pau estem implicats en una gran quantitat d'accions i campanyes de sensibilització i d'incidència política. 

Aquestes accions només són possibles gràcies a l'esforç de moltes persones que ja formen part de la nostra xarxa. Però encara se'n necessiten més.


Vols ser voluntari/ària de Justícia i Pau?
La nostra entitat està formada per diverses comissions temàtiques i territorials a les que et pots incorporar, com també hi ha moltes tasques del dia a dia i campanyes concretes en les que volem sumar nous voluntaris

Actualment, estem buscant persones que vulguin donar un cop de mà en les següents àrees:

  • Tasques de comunicació i gestió web. Inserció de continguts web i gestió de les xarxes socials. Segons la disponibilitat i els coneixements de la persona també hi ha l'opció de dur a terme altres funcions i/o sumar-se al grup de treball de comunicació de l'entitat.
  • Tasques d'administració. No es requereixen coneixements previs, però sí és preferible unes nocions bàsiques de Word i Excel, així com una certa disponibilitat per fer treball en seu 1 o 2 matins/tardes per setmana.
  • Campanya #ConflictMineralsIncorporació a la Comissió Nord-Sud per donar suport a les accions d'aquesta campanya de sensibilització i d'incidència política en relació a l'impacte social de l'extracció de minerals arreu del món.

Aquestes són algunes de les tasques més necessàries en aquests moments, però no són les úniques. Si creus que pots aportar temps i ganes a qualsevol altre àmbit o tasca, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. 

Per a més informació, pots escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l'assumpte VOLUNTARIAT.