La Conferència de Comissions de Justícia i Pau d'Europa es reunirà del 25 al 28 setembre de 2015 a Copenhaguen i Malmö per al seu Seminari Internacional anual i la seva Assemblea General. El Seminari porta per títol "Models europeus de convivència.Experiències a Copenhaguen i Malmö".

H.E. Jean-Claude Hollerich, arquebisbe de Luxemburg i president de Justícia i Pau d'Europa, serà el moderador de l'Assemblea General. Vint de les trenta-una Comissions de Justícia i Pau d'Europa estaran representades a Copenhaguen. L'esdeveniment ha estat organitzat en estreta col·laboració amb les Comissions de Justícia i Pau de Dinamarca i de Suècia.

La cerimònia d'obertura tindrà lloc a l'Ajuntament de Copenhaguen i l'alcaldessa d'Infància i la Joventut Ms. Pia Allerslev donaràn la benvinguda als assistents. A més, el programa del Seminari Internacional inclou visites d'iniciatives que treballen per la integració dels refugiats i migrants i a l'Institut Danès de Drets Humans, així com trobades amb representants dels mitjans de comunicació i els partits polítics.

L'Assemblea General de Justícia i Pau d'Europa, que es celebrarà el diumenge dia 27, serà una ocasió per a intercanviar el treball desenvolupat per les Comissions Nacionals de Justícia i Pau. Es debatrà un projecte de declaració sobre la nova sèrie d'Objectius de Desenvolupament Sostenible i s'adoptarà el tema de l'Acció Concertada 2016.

Durant la reunió els delegats de les Comissions de Justícia i Paz seran rebuts per H.E. Czeslaw Kozon, el bisbe de Copenhaguen. El bisbe Anders Arborelius d'Estocolm i president de la Comissió de Justícia i Pau de Suècia celebrarà la Santa Missa amb ells el dilluns 28 en Malmö.

De la Comissió General de Justícia i Pau d'Espanya assistiran el seu president, Eduard Ibáñez, i la seva secretària general, Isabel Conca, al costat d'altres membres de Justícia i Pau de Madrid i Barcelona.