El proper dilluns 7 de març, el cicle de conferències "Els Dilluns dels Drets Humans" se centrarà en el tema dels immigrants i refugiats a la seva arribada a Europa. 

Així, els ponents d'aquesta edició seran el Miguel González, director del Centre Ellacuría de Bilbao i coordinador del Servei Jesuïta a Migrants a Espanya i la María Jesús Vega, portaveu i responsable de Comunicació i Relacions Externes d'ACNUR a Espanya. El moderador del debat serà el Carles Solà, periodista i director del programa "Tot un món" de TV3.

El drama d'immigrants i refugiats arribant a Europa no pot deixar a ningú indiferent. Entre la hostilitat i la hospitalitat ens movem en relació a les persones migrants. Com a símbol de l’hostilitat, l'exclusió sanitària o els centres d’internament. Com a símbol de manca d'hospitalitat, la incapacitat d'establir quotes d'acollida de refugiats al nostre país. Després de Tarajal, Lampedussa, Sicilia... arriba el moment de plantejar-nos seriosament quin paper hem de jugar en la defensa dels drets dels qui són els nostres germans. Quines mesures ens calen per a fer el trànsit d'una societat hostil a una d'acollida?

PONENTS:

  • Miguel González, director del Centre Ellacuría de Bilbao i coordinador del Servei Jesuïta a Migrants a Espanya.
  • María Jesús Vega, portaveu i responsable de Comunicació i Relacions Externes d'ACNUR a Espanya.

MODERADOR:

  • Carles Solà, periodista i director del programa "Tot un món" de TV3.

Dia: 7 de març de 2016
Hora: 19h
Lloc: Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria, 13). Barcelona.

L'entrada és lliure i no cal inscripció prèvia. Retransmissió en directe.

Aquesta taula rodona forma part del cicle Els Dilluns dels Drets Humans.