Què fa i què pot fer la Unió Europea en la crisi dels refugiats, i què hauríem de fer els ciutadans europeus?

Justícia i Pau Girona organitza un sopar-tertúlia per debatre i reflexionar sobre el drama dels refugiats a Europa i la reacció que ha tingut la Unió Europea davant la crisi que estem vivint i que, de moment, no ha trobat cap solució. Es compartiran opinions amb la convidada especial, Montse Feixas, representant d'ACNUR a l'Europa de l'Est, i treballant molts anys en el territori, per tal d'intercanviar papers i opinions i respondre a què hauríem de fer nosaltres, com a ciutadans europeus, davant el drama migratori.

 

Mirant el futur

A les costes del mediterrani i a l'Est d'Europa els refugiats continuen arribant. Milers de persones que fugen de la misèria, la fam, persecucions i que busquen a Europa un refugi on acollir-se. Les organitzacions estan desbordades i, de moment, l'única resposta que Europa ha mostrat ha sigut un pacte amb Turquia, rebutjat per moltes entitats, entre elles Justícia i Pau mateix. Així doncs, ens preguntarem què pot fer o què hauria de fer Europa? I, cap on hem d'anar?

L'acte tindrà lloc el pròxim divendres 20 de maig, a 2/4 de 9 del vespre al Casal Cartanyà (Carrer Dr. Antic Roca 38 de Girona). Cal reservar perquè les places són limitades, es pot fer contactant amb Justícia i Pau Girona (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i el sopar té un cost de 10 euros per persona.

Hi esteu totes i tots convidats!