El Grup de Diàleg Interreligiós de Badalona, del què forma part Justícia i Pau Badalona, organitza aquest dissabte, dia 28 de maig, un acte sota el nom "Badalona per la Pau".
L'acte tindrà lloc al Parc Turó Cartig, a les 18 hores. Es començarà amb una pregària interreligiosa, que reuneixi les diferents tradicions al voltant de la idea de pau i convencia. Tot seguit es plantarà una olivera i es col·locarà una placa com a símbol de permanència dels valors que es defensen.

La societat viu moments especialment difícils pel que fa a la convivència i les relacions humanes, les guerres i el terrorisme provoquen situacions especialment greus i el poder no hi dóna les respostes adequades.

Això ha portat que un grup de persones de Badalona, de diferents orígens, creences i opinions, a mantenir un espai de trobada, amb l'objectiu de contribuir a construir des de la nostra ciutat, camins de pau i concòrdia entre les persones, els pobles i les religions. Per aquest motiu, l'acte anirà acompanyat d'un seguit de reflexions i lectures a carrec de diferents convidats, us deixem aquí els punts que se seguiran:

 

"Badalona Per la Pau"

Joan Roure, periodista de TV3, farà una introducció i presentació.

Acte seguti hi ahurà una lectura de textos de pregària de cada comunitat convidada.

Actuacions musicals de la coral de nenes i nens i també actuacions de cantautor.

Col·locació i visualització de la placa, després de la plantada de l'olivera i lectura del manifest del grup de diàleg interreligiós de Badalona.

I, finalment, diferents autoritats faran uns breus parlaments i l'alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabaté, serà l'encarregada de tancar l'acte.

Des de Justícia i Pau Badalona, i la resta d'rganitzadors, es convida a l'acte a tots els grups municipals de la ciutat i sens dubte a totes i tots els ciutadans.