Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau des de l'any 2001 al 2014, ha sigut guardonat amb el premi Memorial Àlex Seglers que reconeix la trajectòria de persones o organitzacions compromeses amb la defensa de la diversitat i el foment de la convivència. 

El lliurament del V Memorial Àlex Seglers es farà el dimarts 4 d'octubre a les 18 de la tarda a la Casa Duran (C. del Pedregar, 7) de Sabadell. 

Felicitem al nostre expresident per aquest guardó.

 

Cinquena edició

El premi Memorial Àlex Seglers és un reconeixement a la trajectòria de persones o organitzacions compromeses amb la defensa de la diversitat i el foment de la convivència. El premi, alhora, ret homenatge a Seglers (1970-2010), qui va ser professor de la UAB i expert en dret eclesiàstic reconegut internacionalment.

Aquest guardó està organitzat per l'Ajuntament de Sabadell, la UAB, la Generalitat, la Diputació de Barcelona, l'Obra Social "la Caixa", la Federació Catalana de Municipis i l'Associació Catalana de Municipis. El jurat està integrat per representants de les entitats organitzadores, experts en matèria de drets humans i representants de la diversitat de creences i conviccions.

Els guanyadors rebran un plat artístic elaborat per a l'ocasió per Lluís Clapés i Agustí Puig, dos artistes sabadellencs. Les obres s'han pogut realitzar gràcies a la coordinació del Museu d'Art de Sabadell i amb la col·laboració de La Fundació Obra Social "la Caixa".

 

 

 

 

 

 

 

Font de la imatge: Carmen Secanella