Des de Justícia i Pau Barcelona us recomanem el següent curs que realitza la Facultat de Teologia sota el nom de "Canvi climàtic i desenvolupament sostenible", que es portarà a terme al llarg del 30 de novembre fins l'1 de desembre. En el següent escrit teniu tota la informació necessària per estar al corrent de les activitats.

Us reproduïm la nota publicada pels organitzadors de la jornada amb tots els enllaços disponibles de les activitats:

 

 

Inscripcions obertes a les X Jornades d'Ètica i Món Contemporani: Canvi climàtic i desenvolupament sostenible

30 novembre - 1 desembre

En el marc de les Jornades anuals sobre Ètica i Món Contemporani, la Facultat de Teologia de Catalunya, per mitjà del Seminari de Doctrina i Acció Social de l’Església (SEDASE), del Departament de Teologia Moral, organitza els dies 30 de novembre i 1 de desembre, unes Jornades sobre «Canvi climàtic i desenvolupament sostenible». Ho fa sota l’impuls generat pel mestratge del papa Francesc en la seva Encíclica Laudato si’ (2015), de la qual s’ha dit que és l’encíclica social més significativa des de la Rerum Novarum (1891).

El programa contarà amb vàries ponències i diàlegs. Per veure el conjunt d'actes de les Jornades podeu descarregar-vos el pdf informatiu AQUÍ.

Com inscriure's a les Jornades? Pots inscriure't omplint el següent formulari.

 

Esperem que sigui del vostre interès i animem a totes les persones a participar en aquests actes organitzats sobre unes temàtiques tan actuals com el canvi climàtic i l'ètica en el desenvolupament sostenible.