El pròxim dilluns 9 de gener continuem amb el Cicle dels Dilluns dels Drets Humans que organitzem amb Mans Unides i Cristianisme i Justícia. La primera sessió de l’any es titula “El deute: senyor de les nostres vides. Com afecta el deute la nostra democràcia?”

La xerrada tractarà del debat econòmic entorn al deute dels Estats marca les polítiques públiques presents i futures. Aparentment no hi ha alternativa a uns comptes intervinguts on la prioritat és el pagament dels interessos del deute i la reducció del dèficit. Com afecta això a la nostra democràcia i a la capacitat de maniobra real dels nostres governants? Quines similituds hi ha entre aquest moment econòmic viscut a Europa i l’etern debat entorn al deute dels països en vies de desenvolupament? Quines alternatives reals i practicades coneixem a l’actual “deutecràcia”?

Els ponents de l’acte seran:

  • Iolanda Fresnillo, membre de la Plataforma per l’Auditoria Ciutadana del Deute.
  • Guillem López Casasnovas, Catedràtic d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra.

El moderador de l’acte serà Josep Cabayol, president de Solidaritat i Comunicació (SICOM).

La trobada tindrà lloc el pròxim dilluns 9 de gener a les 19h de la tarda a la seu de Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria, 13, Barcelona) amb entrada lliure. Per saber de què tracten les següents xerrades del curs, podeu consultar Dilluns dels Drets Humans, a la nostra pàgina web.