El proper divendres 24 de febrer, celebrarem el ja tradicional Sopar dels Amics de Justícia i Pau.

És un espai molt especial on gent molt vinculada a la casa i gent que tot just comença a conèixe'ns, ens trobem per compartir les nostres experiències i vivències dins l’entitat.

Es tracta d'un sopar benèfic on també, cada d'any, fem un reconeixement a un grup de voluntaris de l'entitat. Enguany, el reconeixement el farem a la Comissió de Justícia i Pau del Maresme pel seu treball conjunt amb les comunitats islàmiques de Mataró per promoure la convivència, la integració i la pau. Aquest serà el fil conductor de la nostra trobada a fi de promoure comunitats obertes constructores de pau.

És un sopar obert a tothom i on convidem especialment a aquells que vulguin saber una mica més de la nostra tasca.

Durant el sopar comptarem amb cançons de Montserrat Toran i del grup musical DUM, que ens ajudaran a passar una bona estona. L’acte serà conduit per Jordi Suárez.


INFORMACIÓ

Dia: divendres 24 de febrer
Hora: 20 h

TIQUET DEL SOPAR (BUFFET LLIURE): 40 EUROS.

CAL INSCRIURE’S I FER EL PAGAMENT ABANS DEL 20 DE FEBRER.

Envieu un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé truqueu al 933176177 i feu una transferència de l’import al compte corrent: ES46 2100 3200 9125 00001851 fent constar el vostre nom en el concepte.

Lloc: Restaurant Can Palou
c/ Montesa núm. 15, ESPLUGUES DE LLOBREGAT
(Metro L5 Sant Ildefons i TramBaix)