Dileg entre religions

 

El cardenal Nzapalainga i l'imam Layama, guanyadors del premi "Mundo Negro" i màxims representants de la seva religió a la república Centreafricana lluiten des del 2013 contra la violència amb gestos de fraternitat i acolliment. Aquest dissabte 11 de febrer a Sant Just i Pastor a les 20 h i dilluns dia 13 de febrer a les 19 h a la seu de Cristianisme i Justícia podrem escoltar-los parlar dels temes més candents de l'actualitat.

 

 

Per fer-ho, ens il•lustraran amb la seva experiència i tot el que els ha comportat: El cardenal va acollir l'imam a casa seva durant nou mesos. Diverses mesquites i parròquies de la república centreafricana han obert també les seves portes per donar refugi a les nombroses víctimes dels enfrontaments entre milícies islàmiques i cristianes al país.

Ells dos argumenten que la guerra no és entre religions i que només s'hi escuden per tenir una excusa. En canvi, proposen la unió entre les dues creences per resoldre els problemes existents. A poc a poc han anat rebent reconeixement internacional i ja són coneguts com com 'los mellizos de Diós'.

Si voleu saber més sobre Nzapalainga i Layama teniu dues oportunitats:
Dissabte 11 febrer 20:00 h. a St Just i Pastor, a prop de la parada Jaume 1.
Dilluns 13 de febrer 19:00 h. a C. Llúria 13, a la seu de Cristianisme i Justícia.

Aquest acte compta amb el suport de: Comunitat St Egidi, Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, Fundació UNAVE

Imatge de Javier Sánchez Salcedo / Mundo Negro