Iniciem un nou curs amb més ganes que mai de promoure el coneixement i la defensa dels drets humans entre els més joves. Aquest any hem centrat els esforços en la temàtica de les persones refugiades mitjançant un nou projecte: [Rec]fugiades.


[Rec]fugiades és un conjunt de tallers gratuïts, adreçats a joves d'entre 15-20 anys amb l'objectiu d'elaborar un documental sobre les persones refugiades. El projecte consta de tres mòduls formatius: un sobre la temàtica del refugi/migracions, el segon enfocat a la formació tècnica en producció de documentals audiovisuals i el tercer destinat per complet a la gravació dels documentals.

L'objectiu d'aquest projecte és doble, d'una banda permetrà que els i les joves s’apropin molt més a la realitat de les persones refugiades i que es pugui produir un període de reflexió. De retruc, també té un efecte en la percepció global dels i les joves sobre qualsevol qüestió relacionada amb els drets humans. A més, obtindran competències en comunicació audiovisual (producció, guió, realització, càmera...) de la mà d'una entitat amb experiència en la realització de vídeos participatius: La Bretxa. Aquesta activitat la realitzarem durant els dissabtes pel matí amb alumnes de diverses escoles, preferentment de 1r de Batxillerat.

Aquest és un projecte que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Actualment ens trobem en fase d'inscripció de participants. Així doncs, si des del vostre centre voleu participar al projecte o teniu preguntes al respecte, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 933 176 177