logo treball decentEl proper dia 7 d’octubre es celebra la Jornada Mundial pel Treball Decent. Ja fa un any vam iniciar la campanya “No qualsevol treball, sinó un treball decent!”, impulsada per diferents entitats d'església, que actualment ens hem organitzat en la plataforma Església pel Treball Decent.

Amb ocasió d'aquesta fita, des de la plataforma hem organitzat un acte que tindrà lloc dijous 5 d'octubre a les 19 h a l'escola Jesuïtes El Clot (C. València, 680 Barcelona).

L'acte començarà per una taula rodona sota el títol "Com assolir avui un treball decent?” que comptarà amb la participació de:

  • María Recuero, Secretària General del sindicat de l’USOC
  • Josep Ginesta i Vicente, Secretari General del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
  • Rosa Llamas, Directora de Persones i Organització del Grup CLECE

La moderació anirà a càrrec de Josep M. Ureta, periodista d’economia del Periodico de Catalunya.

Intervindràn a la fila zero representants de la Confederació de Treballadors Autòmons de Catalunya, el Col·lectiu “Les Libèl·lules”, la CGT, l’Assamblea d’Aturats de Barcelona i els Moviments Obrers Cristians (JOC, ACO, GOAC).

L'entrada és lliure.

 

A més, dissabte 7 d'octubre a les 10:30 h tindrà lloc un acte simbòlic en favor del treball decent al Pla de la Catedral, vine a posar la teva espelma!


Organitzat per: Càritas Diocesana de Barcelona, Cristianisme i Justícia, Justícia i Pau, Delegació de Pastoral Obrera, Delegació de Pastoral Social, Mans Unides, SEDASE, Unió de Religiosos de Catalunya, ASCA - Acció solidària contra l'atur. Col·labora: Jesuïtes Educació - Jesuïtes Clot.

 

treballdecent 2017