LOGO 50e requadre verticalEl 29 de febrer de 1968 es va constituir Justícia i Pau de Barcelona. En aquests 50 anys s’ha fet una tasca immensa. Volem fer-ne memòria, agrair la tasca de tots els qui l’han fet possible i donar-li un nou impuls. Per això us convoquem a participar en aquests esdeveniments que tindran lloc durant tot l'any de 2018.

 

 

 

 

 

 

PROGRAMA D'ACTIVITATS

Celebració festiva dels 50 anys de Justícia i Pau

Dissabte, 24 de febrer de 2018, al Centre Cívic Pere Quart (c/ Comandant Benítez, Barcelona). 

Tiquet dinar: 15 €; menors d’11 anys: 10 €. Cal inscripció prèvia abans del 9 de febrer.

Hi haurà una mostra de cartells i fotografies.

Formulari d'inscripció.


Exposició “#Utopiesquenohosón”
Del 5 d'abril al 27 d'abril al Centre Cívic Casa Elizalde (c/ València, 302, 08009 Barcelona). Inauguració i horaris pendents de confirmar.

Posteriorment, circularà com a mostra itinerant.
L’exposició vol fer memòria de diferents iniciatives cíviques que Justícia i Pau ha promogut o d'aquelles en què ha participat i el seu impacte social.


Cicle els Dilluns dels Drets Humans
Durant l’any 2018, el cicle dedicarà diferents sessions a grans qüestions que han estat històricament objecte d’especial dedicació per part de Justícia i Pau al llarg d’aquests 50 anys. Consulteu programació del cicle aquí.


Trobada anual de Justícia i Pau d’Europa a Barcelona
Seminari Salesià Martí Codolar (av. Vidal i Barraquer, 1, Barcelona). Programa pendent de confirmació.


Per assistir a la celebració festiva i la trobada anual, cal inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 933176177. Si esteu interessats en acollir l'exposició itinerant al vostre municipi, poseu-vos en contacte amb la mateixa adreça o número de telèfon.

Per ajudar a cobrir les despeses d'aquestes activitats, feu clic aquí.

Cartell 50e aniv jip