Manifestacio 15 abril

Justícia i Pau s’ha adherit a Espai, Democràcia i Convivència, una plataforma d’entitats, sindicats i organitzacions de la societat que es manifesten en contra la vulneració dels drets cívics i polítics. Aquesta agrupació apareix com a resposta a la vulneració de drets fonamentals i les llibertats democràtiques que ha viscut Catalunya en aquests últims mesos, defensant aquests de forma pacífica i ferma des del respecte a la diversitat i a favor del diàleg.

 

 

 


Aquests són els valors que  comparteixen i 
defensen:

  • Ens aplega la necessitat de donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.
  • Manifestem preocupació per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques i la polarització social produïda en l’actual situació, del país.
  • Ens constituïm en un espai plural i unitari per defensar les institucions de Catalunya i els drets i llibertats fonamentals dels ciutadans, ciutadanes, i la cohesió social.
  • Considerem que els problemes polítics han de tenir una resposta política i no repressiva i, per això, demanem a totes les institucions catalanes, de l’estat i europees a cercar les formes i espais pel diàleg i la negociació política.
  • Fem una crida a la societat catalana a respondre d’una manera pacífica i ferma en defensa de les institucions, del respecte a la diversitat del país i dels drets fonamentals, a favor del diàleg.
  • Ens comprometem a respondre de manera coordinada davant de qualsevol acció que conculqui els drets fonamentals i a treballar per la convivència, la cohesió social i el diàleg. Davant d’aquests fets no descartem cap forma pacífica de mobilització i resposta de país.

Coincidint amb els 6 mesos d’empresonament d’en Jordi Cuixart i d’en Jordi Sànchez, Espai, Democràcia i Convivència convoca una manifestació el 15 d’abril amb el lema “Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!”. La mobilització sortirà des de la Plaça Espanya de Barcelona a les 12:30 h, avançant per l’Avinguda Paral·lel fins al Parc de les Tres Xemeneies, on conclourà l’acte. Des de Justícia i Pau fem una crida, juntament amb la resta d’entitats adherides, a la participació de la manifestació.