TROBADA CATALANOBALEAR 2018El 8 i 9 de juny, tots els membres Justícia i Pau de Catalunya i les Illes Balears celebrarem la Jornada Catalano-Balear de Justícia i Pau 2018, que enguany es farà a la Cova de Sant Ignasi de Manresa.

Sota el títol "Aturem la guerra, construïm la pau", la jornada vol reflexionar i denunciar la relació entre el negoci de les armes, les polítiques militaristes europees i els conflictes armats existents actualment, amb les seves seqüeles de sofriment, pobresa i de generació de migracions i persones refugiades. S'analitzarà les responsabilitats dels nostres governs i de les societats europees, en contrast amb la seva negativa d’acollir persones refugiades i migrants, per així conèixer quins camins la ciutadania pot contribuir per la pau.

La Jornada és oberta a tothom, però cal inscripció prèvia abans del 13 de maig. Cal enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom, cognoms, lloc de procedència i si es queda a dormir el divendres i/o dinar dissabte.

A continuació trobareu el programa complet de la Jornada: https://nextcloud.pangea.org/index.php/s/xxfInmwGgBOVUO1

Trobada catalanobalear 2018 programa