Jip visita CETEl passat dia 16 de maig, els bisbes de les diòcesis catalanes, reunits com a Conferència Episcopal Tarraconense al Santuari de Loreto (Tarragona), van rebre a diferents representants de Justícia i Pau de Catalunya, amb motiu del 50è aniversari de la constitució d’aquesta entitat a Catalunya (creada primer a Barcelona l’any 1968 i després a altres diòcesis).

En nom de Justícia i Pau hi van assistir Eudald Vendrell, president de Justícia i Pau de Barcelona, Francesc Escobar, president de Justícia i Pau de Tarragona, així com Maria Bargalló, Josep Maria Fisa i Eduard Ibáñez, membres de Justícia i Pau de Barcelona.

La reunió va tenir lloc en un clima de gran cordialitat i afecte. Els representats de Justícia i Pau van explicar la realitat, activitats, dificultats i reptes de l’entitat i van lliurar als bisbes alguns materials i publicacions. Actualment, Justícia i Pau és present a totes les diòcesis catalanes amb l’excepció de Tortosa i Urgell.

Els bisbes van expressar la seva valoració molt positiva de la tasca de Justícia i Pau i el seu desig de rebre periòdicament informació de les activitats de l’entitat. Finalment, van encoratjar els dirigents de Justícia i Pau a seguir endavant amb la seva missió, sota la inspiració de la doctrina social de l’Església.