logo treball decentEl proper dia 7 d'octubre se celebra la Jornada Mundial pel Treball Decent, i des de la plataforma d'entitats Església pel Treball Decent, de la qual Justícia i Pau forma part, durem a terme diferents actes i iniciatives per exigir un treball decent.

Cartell treballdecent 2018

 

 

 

 

 

ACTE PÚBLIC A SANTA MARIA DEL PI

Aquest diumenge, dia 7, ens concentrarem a la Parròquia de Santa Maria del PiA les 12 h celebrarem una Eucaristia, i posteriorment, a les 13 h, tindrà lloc un gest públic amb la lectura del manifest elaborat per la plataforma.

 

 

 

 

 

 

CARTEL1ddhh1819

 

 

 

 

 

 

 

 ELS DILLUNS DELS DRETS HUMANS

A més, el dia 8 d'octubre s'inaugura el cicle de conferències Els Dilluns dels Drets Humans. La primera sessió porta per títol "CAP A UN TREBALL DECENT: repartir la feina al segle XXI". Comptarem amb les ponències de Paco Ramos, director d’ocupació de Barcelona Activa, i Alba Hierro, membre de la Xarxa d’economia solidària.

 

 

 

 

 

 

 

 

SEMINARI "TREBALLAR PER VIURE O VIURE PER TREBALLAR?"

Per últim, des del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia - Fundació Lluís Espinal, es durà a terme, al llarg dels mesos d'octubre i novembre, el seminari "Treballar per viure o viure per treballar? Una proposta des de l'evangeli", que constarà de 6 sessions que aboradaran diferents vessants del dret al treball digne i decent.

seminari 6 treball digne