cartell fesc18Els dies 26, 27, 28 d’octubre, al recinte Fabra i Coats (Barri de Sant Andreu, Barcelona), es realitzarà la VII edició anual de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC).

La Fira es presenta com un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones. En tot el recinte s’inclouran expositors i productes relacionats amb l’habitatge, l’alimentació, l’oci, el coneixement, el cooperativisme, la comercialització justa, els serveis a persones i a empreses, les finances i assegurances ètiques. A més, també inclou serveis d’inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables i formació i educació, entre d’altres.

El tema principal de la Fira són les sobiranies i es parlarà d’aquells temes que poden promoure la participació social de la població i la seva corresponsabilitat. És per això que totes les activitats s’enfocaran en algun d’aquests 3 eixos: 

  • Sobirania en la gestió
  • Sobirania relacional
  • Sobirania econòmica

El divendres 26 es fa l’acte inaugural i durant el cap de setmana es podran visitar els més de 200 expositors. També hi haurà tallers, xerrades, concerts i activitats pels infants en els diversos espais que ocupa la fira. Destacar que dins de la FESC podreu trobar el TecnoFESC que per tercer any consecutiu agrupa diferents empreses que treballen la tecnologia i la informàtica des dels criteris de l’economia solidària. Us deixem el programa en l’enllaç 

Horari: 

  • Divendres sessió inaugural, que consisteix en una xerrada (de 19 a 21 h).
  • Dissabte de 10 a 20.30 h
  • Diumenge de 10 a 14.30 h

L’entrada a la Fira i la participació en les activitats és gratuïta.

FESC és un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català. Són 7 anys lluitant pel cooperativisme, el voluntariat, i oferint alternatives pràctiques per avançar cap a un model econòmic més just, democràtic i solidari.

video fesc18