SOC FSELa nostra entitat ha estat beneficiària, per segona vegada, d'una subvenció del Fons Social Europeu (FSE) i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya amb l'objectiu d'incentivar la contractació laboral de joves amb formació per tal de millorar la seva ocupabilitat.

En el marc d’aquesta subvenció, hem contractat al Miquel, graduat en Ciències Polítiques i de l'Administració i Màster en Ciutadania i Drets Humans: Ètica i Política, que ens ajudarà en el dia a dia de l’entitat donant suport en l’àrea administrativa i tècnica.

L'Estratègia Europa 2020 ha establert com a prioritat de la Unió Europea un creixement sobre la base del coneixement sostenible i integrador. Aquesta darrera prioritat inclou una major cohesió social i territorial i un alt nivell d'ocupació. Dins de les mesures proposades és clau habilitar les persones per adquirir noves qualificacions i adaptar-se a les noves condicions i als canvis potencials de la seva carrera professional.

Creiem que és una molt bona iniciativa, i una gran oportunitat tant per a l’entitat com per a la persona contractada de poder créixer i incentivar l’ocupació juvenil.

 logos soc