crowdfundingEn el marc del projecte #ConflictMinerals, de denúncia de la relació entre el nostre model de consum actual i el conflicte armat que es desenvolupa fonamentalment a l’est de la República Democràtica del Congo (RDC), iniciem una campanya de crowdfunding. A continuació et resolem tots els dubtes:

 

 

 

Què és un crowdfunding?

Un crowdfunding és una activitat de co-finançament de projectes puntuals entre una entitat i totes aquelles persones interessades en què aquest projecte es dugui a terme.

Què ens ajudaràs a finançar?

En primer lloc, l’elaboració d’un documental produït per GADHOP –entitat de l’RDC amb la que col·laborem- que il·lustri de primera mà la situació del país derivada de l’extracció dels minerals necessaris per la producció d’aparells electrònics. 

En segon lloc, el desenvolupament d’una investigació que ens permeti sistematitzar mecanismes de recollida d’informació per poder prendre el pols a la situació sobre el terreny i identificar de forma precisa i actualitzada les violacions dels drets humans que es produeixin.

Amb aquesta informació, podrem denunciar públicament les violacions de drets humans i fer incidència en les institucions que tenen la capacitat de revertir la situació.

Qui hi pot participar?

Tothom! Qualsevol persona que vulgui aportar el seu gra de sorra pot fer-ho.

Què obtens a canvi?

Primer de tot, la satisfacció de col·laborar amb una campanya de defensa del drets humans a la RDC. A més, totes aquelles persones que hi col·laborin rebran recompenses relacionades amb el projecte. Les recompenses varien d'acord amb la suma de la contribució, des d’aparicions en els crèdits del documental fins a un viatge a Brussel·les per participar en reunions amb l'equip d'incidència política al Parlament Europeu, passant per tallers de formació audiovisual i drets humans, material gràfic de la campanya #ConflictMinerals i molt més.

Quant pots aportar?

Des de 10 €, 30 €, 50 € o 100 €... fins a 1.500 €! Qualsevol ajuda és benvinguda i totes les aportacions, per petites que semblin, són un gran pas endavant per assolir el nostre objectiu.

bannerFACEa3