LOGO Justicia i PauNota de Justícia i Pau de Catalunya

Davant dels greus atemptats terroristes comesos avui en dues mesquites a Nova Zelanda, que han provocat la mort de més quaranta persones i desenes de ferits.

 

 

 

 

Justícia i Pau de Catalunya volem expressar:

 

  1. El nostre immens dolor i consternació davant d’aquests actes monstruosos, sense sentit ni cap justificació humana, que es fan difícils de comprendre. Confiem que els seus autors respondran davant la justícia. Estem convençuts que amb la violència no es pot edificar res i ningú no n’obtindrà mai res veritable.

  2. Preguem per totes les víctimes i pels seus familiars, per les qui volem mostrar tota la nostra solidaritat i demanar el màxim suport possible de les autoritats i de la societat.

  3. Ens comprometem i apel·lem a l’opinió pública a vetllar perquè actes com aquests no generin entrebancs per a la convivència en les nostres societats, cada cop més plurals cultural i religiosament.

  4. Fem una crida a tots els líders polítics, socials i religiosos del món per tal que treballin decididament per tal de prevenir i neutralitzar aquelles ideologies i actituds que porten a l’odi i a la violència i per tal de reforçar la consciència de fraternitat entre totes les persones, pobles, cultures i religions.


Barcelona, 15 de març de 2019

Justícia i Pau de Catalunya