ecologia integralLa Comissió de Pastoral Social de la Conferència Episcopal Espanyola, juntament amb altres institucions de l'acció social de l'Església: Càritas, CONFER, Justicia y Paz, Manos Unidas i REDES i les Associacions Moviment Scout Catòlic i Moviment Catòlic Mundial pel Clima han celebrat, durant els dies 5, 6 i 7 de juliol de 2019, el III Seminari d'Ecologia Integral. L'objectiu ha estat donar resposta a la pregunta que donava títol al Seminari: Laudato Si' Comencem per casa?

Amb aquesta finalitat, s'han escoltat i compartit diferents experiències que s'estan desenvolupant en parròquies, associacions juvenils, monestirs i cases d'espiritualitat, així com les dutes a terme amb grups de persones excloses que, a través de l'ecologia, s'estan integrant de manera activa en la societat.

La conversió ecològica és un procés que ens ha d'afectar a tota la societat, cap persona ha de sentir-se al marge en escoltar el crit de la terra i el crit de la pobresa. És part essencial de la nostra fe.

Llegeix la crònica sencera de l'acte aquí.