logo ecoparròquiaDurant el mes de setembre, i fins a la festivitat de Sant Francesc d'Assís, el 4 d’octubre, celebrem el "Temps de la Creació", un temps en què les comunitats cristianes estan convidades a reflexionar sobre el nostre estil de vida, a demanar perdó per malmetre la natura com a Creació, per no saber compartir‐la com a germans i germanes, i a participar en accions que ens ajudin a revertir aquesta situació.

Enguany amb el lema "La xarxa de la vida: La biodiversitat com a benedicció de Déu", el Temps de la Creació 2019 ens convida a reconèixer el valor únic de cada criatura a la xarxa de vida, meravellosament complexa, de Déu i a treballar activament per preservar la biodiversitat.

A continuació, volem compartir amb vosaltres un parell de recursos del vostre interès que us permetran conèixer millor el Temps de la Creació. En primer lloc, el vídeo del papa Francesc en el qual demana pregar per la Protecció dels mars i dels oceans. A més, el missatge del papa Francesc per a la V Jornada Mundial de pregària per a la cura de la Creació.

Per tot això, Justícia i Pau, des del projecte Parròquies EcoSolidàries, ofereix un seguit de materials per celebrar, viure i treballar aquest període, així com la resta de temps litúrgics assenyalats al llarg de l’any.

La “Xarxa de Parròquies EcoSolidàries" és un projecte impulsat per Justícia i Pau per promoure, en àmbits eclesials, el model de persona i de societat justa, solidaria i respectuosa amb la natura que reclama l’encíclica Laudato si’.

L’objectiu és que les comunitats cristianes i totes les institucions eclesials animin la conversió ecològica integral i esdevinguin un espai on experimentar un nou estil de vida fruit d’aquesta conversió.

Si voleu conèixer millor el projecte i accedir als materials disponibles, o si voleu esdevenir membres de la xarxa, feu clic aquí o contacteu amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Per a més informació: