1 CARTELL1ddhh1920 miniEl pròxim dilluns 30 de setembre iniciarem un nou cicle de xerrades Els Dilluns dels Drets Humans, que organitzem juntament amb Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Càritas diocesana de Barcelona i el Grup de Juristes Roda Ventura. Aquesta conferència (la primera del cicle 2019-2020) porta per títol: "Un futur sense precarietat laboral" i abordarà la situació actual de precarietat laboral.

Fa 100 anys del naixement de l’Organització Internacional del Treball (OIT). Volem conèixer i fer-nos ressò els debats i estudis sobre el futur del treball realitzats per aquesta organització amb motiu del centenari. També escoltarem el testimoni de dos col·lectius que representen la realitat de precarietat laboral. Debatrem sobre el futur laboral, especialment per a les persones i col·lectius més vulnerables de la societa

 

 

 

 

Aquestes i altres qüestions relacionades seran tractades en el llarg de la xerrada, que comptarà amb la participació de:

  • Judith Carreras, Consellera de l'equip de l'oficina de l'OIT per Espanya.

  • Carmen Juares, Coordinadora de l'Asociación Mujeres Migrantes Diversas.

  • Núria Soto, representant de Riders x Derechos.

La moderació de l'acte anirà a càrrec de Laura Mor, periodista i escriptora.

 

La trobada tindrà lloc el pròxim dilluns 30 de setembre a les 19 h a la seu de Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria, 13, Barcelona) amb entrada lliure. Per saber de què tractaran les properes xerrades del cicle 2019-2020, podeu consultar "Els Dilluns dels Drets Humans" al nostre web.

 

1 CARTELL1ddhh1920 mini